14 sep 2011

Marc Ecko Watches!!


MARC ECKO WATCHES WERKT MET NEDERLANDS CREATIEVE COLLECTIEF LEYP VOOR NIEUW COLLECTIE ‘ARTIFAKS’ EN ‘LIMITED EDITION’ WATCHES.
“Persoonlijke kunst en creativiteit reden voor nieuw collectie Artifaks by Marc Ecko Watches en samenwerking met Leyp”

Maandag, 13 september 2011
Dit najaar lanceert Marc Ecko Watches naast zijn jaarlijkse collectie, een geheel nieuwe collectie op de markt; “Artifaks by Marc Ecko Watches”. Na een wereldwijde lancering in onder meer The USA, Japan en Maleisië mag Nederland natuurlijk niet ontbreken. In het bijzijn van vele bekende Nederlanders zal op 7 oktober in de Sugar Factory te Amsterdam, een grote releaseparty plaatsvinden. De afterparty word georganiseerd door niemand minder dan, De SFFRMKRS.

Artifaks by Marc Ecko Watches
Voor de Artifaks collectie heeft Marc Ecko enkele van ‘s werelds grootste kunstenaars benaderd om de collectie vorm te geven. Naast kunstenaars als “Darbotz, Spoonman, Mike Ooi, Pipit en Kelseyz Xiao Fan Fang”, heeft ook het Nederlands creatieve collectief “Leyp” hun bijdrage geleverd aan het designen van een drietal Artifaks horloges. Deze zullen in een gelimiteerde oplage van 300 stuks per model uitgebracht worden in Nederland, Duitsland en Ierland. De gehele “Artifaks Collectie” is geïnspireerd op persoonlijke kunst en creativiteit van de kunstenaars zelf. De horloges in deze collectie omvatten grafische thema’s als Tattoo, graffiti en andere grafische aspecten. De Artifaks horloges zijn ontworpen voor de vrije denker die zichzelf niet in een hokje laat plaatsen en zijn verkrijgbaar bij o.a. 5-elementz en de Gorilli Concept Store (Rotterdam)

Leyp
Via een wederzijdse passie voor sneakers, ontstond in 2004 het creatieve collectief Leyp, de drie die dit alles beginnen zijn Fernon Lagenhorst, Nick Kailola en Darrin Umboh. Creatief op verschillende vlakken, heeft Leyp zich ontwikkeld in veel verschillende activiteiten. Van sneakers customizen tot aan kleding productie en grafisch vormgeven, met als hoofdfocus; illustratie. Naast het creatieve aspect, biedt Leyp ook deskundigheid op het gebied van communicatie, reclame en promotie. Op deze manier bieden zij een compleet pakket aan haar klanten. Inmiddels heeft Leyp al projecten afgeleverd voor onder andere; Adidas, Pro 0031, Porsche, Heineken, Converse, Bacardi, BNN en nog vele andere brands. Daarnaast werken ze voor verschillende events samen met o.a: Converse (Lowlands/Pinkpop), Edding en Sffrmkrs


Marc Ecko Watches biedt een brede collectie van uurwerken gekenmerkt door agressieve styling, unieke details en onbeperkte mogelijkheden. De collectie spreekt 15 tot 35 jarigen aan die gepassioneerd en betrokken zijn in mode, muziek, sport, technologie, kunst en sociale media. Een Marc Ecko horloge straalt karakter en individuele stijl uit en niet alleen tijd. Meer informatie is te vinden op internet

Geen opmerkingen:

Een reactie posten