15 sep 2011

5-elementz @ I AM LIFESTYLE EVENT Bitterzoet Amsterdam!!


Vimeo.


Op zondag 9 Oktober zal Bitterzoet te Amsterdam, volledig in de trend staan van Art, Cultuur en Lifestyle. I AM LIFESTYLE combineert muziek en live-optredens met een groot scala aan bezienswaardigheden. Op de avond zullen de vier lifestyle merken; Flybird, La-Bong, GuyVernes en 5-elementz hun collecties tonen en vallen er leuke prijzen te winnen, maar laten wij vooral niet vergeten te vertellen dat de eerste 100 bezoekers met een goodiebag naar huis terug zullen gaan. Live-optreden van · The Don’t Touch My Croque-Monsieurs & OME OMAR· en met plaatjes die worden gedraaid door onder andere ABSTRACT · TURNE · MITCHELLSUPREME · ROBSON FREITAS · wordt het een avond vol muziek, sfeer, fashion en laten we vooral niet vergeten.....LIFESTYLE.

The Don’t Touch My Croque-Monsieurs (TDTMCM) & Ome Omar
The Don't Touch My Croque-Monsieurs is een radicale anarcho-kapitalistische vrijheidsbeweging uit de kille straten van Amsterdam-Noord. Ome Omar een ninja, ook toevallig uit die buurt. Naast bomaanslagen en het witwassen van geld dat wordt verdiend met hun LSD-lab, houden zij zich bezig met het maken van intens relevante Post-Avant Garage Punk Rock muziek als dekmantel voor de mensenhandel waar ze in verwikkeld zijn. TDTMCM is uitschot en zou godverdomme in de gevangenis gegooid moeten worden.

Ome Omar is een 21 jaar oude rapper, schrijver, acteur en toneelmaker. In 2009 won hij de titel Most Wanted hiphop en R&B-artiest in de Melkweg. Verschillende nummers en samenwerkingen van Omar verschijnen op het web, met als hoogtepunt de soundtrack van de film PizzaMaffia (Fouradi, Lange Frans, Keizer en Reverse). Dit nummer is inmiddels bijna een miljoen keer bekeken op YouTube. Momenteel is Omar hard bezig met zijn debuutroman, getiteld “Oerknal”. Deze zal in het najaar tegelijkertijd mijn zijn debuutalbum als rapper uitkomen onder Top Notch en Lebowski Publishers. Beide producten zijn semi auto-biografisch en schetsen een portret van jongeren die opgroeien in Amsterdam-Noord.

Ome Omar bundelde zijn fashion power met Abel voor hun gloednieuwe single en videoclip "#MUSICFASHIONARTLIFESTYLE". De video kunstenaren van KLIK KLIK BAM voorzagen de track van sex met je oogballen (nohomo), compleet met intens knipperende beelden en uiteraard een shitload aan #FASHION en #ART enzo.

Meer info:
Datum: zondag 9 Oktober 2011
Tijd: 22:00 - 03:00
Prijs: 10 EUR
Min.leeftijd: 18+
Locatie: Bitterzoet Amsterdam, Spuistraat 2

Flybird
La-Bong
GuyVernes
5-elementz
TDTMCM
OME OMAR

Geen opmerkingen:

Een reactie posten