12 jan 2012

House of Hip Hop Presents: The Doppelgangaz LIVE!


Rapgroep The Doppelgangaz uit New York komt op zondag 12 februari voor het eerst naar Nederland. In het kader van hun eerste Europese tour zal het duo optreden in de kelder van kledingwinkel 5 Elementz voor een House Of Hip Hop & 5 Elementz Basement Party. Ook de Amersfoortse rapper Dennis T zal op het podium staan.

De Basement Party wordt gepresenteerd door House Of Hip Hop en 5 Elementz en bevat naast The Doppelgangaz ook een Nederlandse naam. Dennis T van Vaardigheid, die onlangs zijn solo debuutalbum Monumentaal uitbracht, zal ook zijn opwachting maken. DJ Jane Doe zal de muzikale omlijsting van de Basement Party verzorgen.

The Doppelgangaz is een rapduo uit New York bestaande uit EP & Matter Ov Fact. De heren verzorgen zowel de lyrics als de beats voor de groep. In 2009 debuteerde het duo met 2012 The New Beginning, dat in 2011 werd gevolgd door het instrumentale Beats For Brothels vol. 1. 
The Doppelgangaz maakte pas echt indruk met het ijzersterke album Lone Sharks dat ook in 2011 uitkwam.

Met heerlijke laidback beats, scherpe raps en een eigen woordenboek aan slang woorden weten de rappers van The Doppelgangaz een mystiek sfeertje te creëren die blijft hangen. En die je iedere dag weer wilt checken.

Kaarten voor de exclusieve Basement Party met The Doppelgangaz en Dennis T kosten slechts €7,50 en zijn te koop in kledingwinkel 5 Elementz. De winkel is te vinden op de Nieuwezijds Voorburgwal 44 in Amsterdam. Meer informatie over de Basement Party vind je op www.houseofhiphop.nl. Voor dit evenement zijn slechts 90 kaarten beschikbaar, dus snel handelen is verstandig!

Voor meer informatie check: houseofhiphop.nl

RSVP hier 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten